top of page

Profile

Join date: Jun 3, 2022

About

Sådan ser du Frankrig – Danmark – Nations League på TV og Streaming. Se Håndbold VM-Semifinalen 2021: Danmark - Frankrig Live Stream [17/12]




Se ░▒▓██► KLIK HER FOR AT SE



Se ░▒▓██► KLIK HER FOR AT SE




Hos TVsporten.dk får du en unik oversigt om Håndbold i TV og Live stream, uanset om det er i dag eller to uger i forvejen. Kanaler, udsendelsestider og andre oplysninger om kampene kan læses hos os. Vi opdaterer løbende kontrollerer at indeholdet er perfekt. Se LIve Håndbold i dag!


Direkte fra Stade De France, Paris. Forventningerne er store efter det flotte EM i sommer, når Danmark åbner to forrygende uger med Nations League-fodbold mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.


Udover Danmarks kampe, så kan du naturligvis se en masse andre Nations League kampe på TV 2’s sportkanaler og TV 2 Play. Her skal en række store fodboldnationer op mod hinanden, blandt andre Spanien-Portugal, Norge-Sverige, Tyskland-England og England-Italien. Nogle af kampene bliver vist på TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X, men hvis man vil være sikker på at kunne se alle de kampe, man ønsker, live, skal man have pakken ’Favorit + Sport’ på TV 2 PLAY. Her bliver samtlige UEFA Nations League-kampe nemlig vist.


Danmark – Frankrig Live Stream: Se VM-Semfinalen Online

Du kan se semifinalen ved VM i Håndbold 2021 Danmark – Frankrig hos bet365. Hos bet365 kan du nemlig live streame alle kampe fra VM i Håndbold 2021 online, og du kan både se håndbold med mobil, tablet og PC!


Det er blevet tid til semifinalerne ved VM i Håndbold 2021. Fredag aften skal Danmarks kvindelandshold møde Frankrig, hvor der selvfølgelig venter en svær opgave.


Danmark har været helt suveræne under VM 2021, men Frankrig har ligeledes smadret al modstand på vejen til semifinalen.


Det bliver formentlig en tæt kamp, men Frankrigs kvinder vurderes som marginalt stærkere end Danmarks.


Danmark og Frankrig har mødt hinanden to gange i 2021, hvor der dog var tale om venskabskampe.


Desværre vandt Frankrig begge kampene, som dog var meget tætte. De er endt 26-22 og 24-23 til franskmændende.


Frankrig har faktisk vundet de seneste fire kampe imod Danmark på kvindesiden, men omvendt er det også længe siden, at de danske kvinder har været så gode, som de er lige nu.


Selvom de fleste vurderer Frankrig som et stærkere mandskab, så har Danmark dog alligevel en fordel før fredagens semifinale.


De danske spillere har nemlig haft en ekstra hviledag i forhold til Frankrig, hvilket kan vise sig at få betydning.


Danmark spillede kvartfinale tirsdag aften imod Brasilien, mens Frankrig spillede onsdag aften imod Sverige.


Netop fysikken er et af de parametre, hvor Frankrig er ekstremt stærke. Måske kan deres fordel svækkes en smule af den manglende hvile.


Håndbold i TV samt gratis håndbold live-streams (Oversigt)

Der er heldigvis rig mulighed for at følge håndbold i TV i de danske stuer, men at se håndbold på live-streams bliver også mere og mere populært.


Hvad du kan se på dansk TV og de danske streaming tjenester opdatere vi løbene i denne firkant. Vi har samlet samtlige live håndboldkampe, der vises i dansk TV, hvad enten det er fra de danske ligaer for både herre og damer, den tyske herre Bundesliga, Champions League for herre og damer eller de store slutrunder som VM, EM og OL i håndbold, så finder du det her.