top of page

Profile

Join date: May 14, 2022

About

[LIVESTREAM] GLORY 80 Live Op Tv Livestream🔴LIVE🔴📺🥊👉 https://www.glorykickboxing.com/live/🔴LIVE🔴📺🥊👉 https://www.glorykickboxing.com/live/Programma bijzonder studio-evenement Glory: volop Nederlandse invloeden

De fans hebben er even op moeten wachten, maar morgen staat het vervangende evenement van Glory op het programma. Het gevecht tussen Antonio Plazibat en Tarik Khbabez is het uithangbord, maar er staat nog veel meer op de rol.

Het evenement zal worden gehouden in een studio zonder live publiek. Een kleine twee maanden geleden liep een kickboksavond van Glory behoorlijk uit de hand, toen supportersgroepen van Badr Hari en Arek Wrzosek slaags raakten. Om fans die een (online) kaartje hadden gekocht tegemoet te komen, is dit studio-evenement in het leven geroepen. Het spektakel barst om 15:00 uur los en bestaat uit drie gevechten.

Lichtgewicht: Tyjani Beztati (21-4-0, 7 KO) vs. Josh Jauncey (31-10-0, 15 KO)

De Marokkaanse vechter Beztati is momenteel lichtgewicht-kampioen en zet tegen de Canadees Jauncey zijn titel op het spel. Beztati is geboren in Amsterdam en versloeg Jauncey in 2019 al een keer in een onderling duel.Zwaargewicht: Antonio Plazibat (20-4-0, 14 KO) vs. Tarik Khbabez (47-8-1, 26 KO)

Het gevecht tussen Plazibat en Khbabez springt het meest in het oog. Het is namelijk een ‘goedmaak-gevecht’ op een ‘goedmaak-toernooi’. Khbabez werd de dupe van de chaos tijdens het evenement in Hasselt en sprak daarover zijn woede uit. Om hem tegemoet te komen, plande Glory een rematch in tegen Plazibat, waarvan Khbabez vorig jaar nog verloor.


Zwaargewicht: Tariq Osaro (19-1-1, 8 KO) vs. Rhys Brudenell (15-1-0, 12 KO)

De laatste wedstrijd van de dag is tussen twee Glory-nieuwkomers. Osaro heeft de Nigeriaanse nationaliteit, maar is geboren in Zwolle en opgegroeid in Amersfoort. Hij trainde lange tijd met Badr Hari en Jamal Ben Saddik en staat nu voor zijn debuutwedstrijd. Die vecht hij tegen Brundenell, die in het dagelijks leven bouwvakker van beroep is.

Mensen die online een kaartje hadden gekocht voor het evenement in Hasselt, of er live bij waren, krijgen exclusief toegang tot de livestream via de website van Glory. Ook vaste Glory 80-klanten kunnen kosteloos inschakelen, maar er is dus geen live publiek aanwezig.

Het evenement zal worden gehouden in een studio zonder live publiek. Een kleine twee maanden geleden liep een kickboksavond van Glory behoorlijk uit de hand, toen supportersgroepen van Badr Hari en Arek Wrzosek slaags raakten. Om fans die een (online) kaartje hadden gekocht tegemoet te komen, is dit studio-evenement in het leven geroepen. Het spektakel barst om 15:00 uur los en bestaat uit drie gevechten.

Dopingautoriteit en Glory gaan weer samenwerken: ’Blij mee’

AMSTERDAM - Glory gaat na een eerder geschil en het bewust mijden van ons land weer samenwerken met de Dopingautoriteit. Het compensatie-gala na de rellen in Hasselt vindt op 14 mei plaats op Nederlands grondgebied en tijdens het evenement zullen door de Dopingautoriteit controles worden uitgevoerd. ,,We zijn hier blij mee”, aldus voorzitter Vincent Egbers.„De Dopingautoriteit bepaalt tijdens het evenement wie er wordt gecontroleerd. De monsters worden vervolgens geanalyseerd door een door het Wereldantidopingagentschap (WADA) geaccrediteerd laboratorium en bij een positieve test worden sporters bestraft volgens de protocollen van het WADA. Het hele proces wordt door de Dopingautoriteit uitgevoerd.” De gesprekken voor een samenwerking na 14 mei lopen nog volgens Egbers.

Glory werkte de laatste jaren samen met het International Testing Agency (ITA), dat tests uitvoerde, maar de kickboksorganisatie bepaalde bij overtredingen zelf wat voor schorsing het oplegde. Topman Scott Rudmann van Glory verklaarde begin dit jaar in gesprek met De Telegraaf dat hij voorlopig geen evenementen meer in Nederland wilde organiseren, omdat hij het niet eens was met het anti-dopingbeleid in Nederland. Glory diende zich daaraan te conformeren als het nog langer gevechten wenste te organiseren in ons land gevechten. Rudmann vond onder meer schorsingen van vier jaar (de WADA-strafeis bij zware overtredingen) te zwaar. De kickboksorganisatie is woensdag om een reactie gevraagd, maar heeft niet gereageerd.

Omdat Glory een private onderneming is en niet bij een sportbond is aangesloten, kan het zelf bepalen hoe het omgaat met het thema doping. De Dopingautoriteit heeft altijd benadrukt dat een samenwerking wenselijk is, omdat in hun ogen voor elke sporter dezelfde regels dienen te gelden. ,,Wij zien kickboksen als een volwaardige sport waar de schone sporters het recht hebben om beschermd te worden tegen dopinggebruik”, aldus Egbers.

Glory organiseerde – na de bekendmaking Nederland te mijden – in maart van dit jaar een gala in België. Het evenement in Hasselt werd voortijdig gestaakt nadat in het publiek rellen uitbraken. Om gedupeerden tegemoet te komen is op 14 mei een kleinschalig event (zonder fans) georganiseerd. Benadeelde toeschouwers van Glory 80 hebben een gratis digitaal kaartje gekregen en kunnen de partijen live via internet volgen of later terugkijken.


Waar is GLORY 80 live te zien? (zaterdag 19 maart)

Met onder anderen Arkadiusz Wrzosek - Badr Hari

Badr Hari is terug! Op zaterdag 19 maart staat GLORY 80 op het programma, met twee headliners om naar uit te kijken. We zullen onder anderen Badr Hari en Jamal Ben Saddik in actie zien. Waar kun je het vechtsportspektakel live kijken?

Het evenement GLORY 80 kent niet één, maar twee headliners. Badr Hari is terug voor revanche op Arkadiusz Wrzosek, maar ook Jamal Ben Saddik is terug na zijn clash met Rico Verhoeven in oktober 2021; hij neemt het op tegen Nederlander Levi Rigters, die voor zijn eerste grote test staat. De avond kent echter nog veel meer spectaculaire gevechten, die allemaal te zien zijn via de stream van GLORY.


Hoe werkt het?

Maar hoe werkt het precies? Op de website van GLORY kun je gratis een account aanmaken. Daarmee kun je een ticket kopen voor de livestream volgens het principe 'pay per view'. Een pay per view voor GLORY 80 kost eenmalig €19,99. Met dit ticket is het hele evenement live te kijken op de website van GLORY. De preliminary card is GRATIS te zien in een livestream via Gids.tv.


Het evenement GLORY 80 is zaterdag 19 maart vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay per view-tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY.

Geef hieronder je commentaar op Waar is GLORY 80 live te zien? (zaterdag 19 maart) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:

Hoe kan ik Badr Hari - Arkadiusz Wrzosek live kijken? (GLORY 80)

Ook Jamal Ben Saddik en Levi Rigters gaan de ring in

Op zaterdag 19 maart staat er weer een GLORY-evenement op het programma, en wat voor één! Deze avond kent twee headliners: Arkadiusz Wrzosek versus Badr Hari én Levi Rigters versus Jamal Ben Saddik. Maar op welke manier kun je dit evenement thuis op de bank volgen?

Zaterdag strijden een aantal van de beste kickboksers ter wereld tegen elkaar tijdens GLORY 80 in de Trixxo Arena in het Belgische Hasselt. De avond wordt op 19.00 uur afgetrapt met de 'preliminary card'. Deze bestaat dit keer uit één gevecht, waarin Nederlanders Jos van Belzen en Jay Overmeer tegen elkaar vechten. De preliminary card is GRATIS te zien in de livestream op de website van GLORY en KIJK.nl. Je kunt de preliminary card ook kijken op de livestream via Gids.tv.

Vervolgens is het vanaf 20.00 uur écht tijd voor GLORY 80, met niet minder dan vijf spectaculaire gevechten. Aan het eind van de avond zijn achtereenvolgens de gevechten Arkadiusz Wrzosek - Badr Hari en Levi Rigters - Jamal Ben Saddik te zien. GLORY 80 is exclusief te zien via de livestream van GLORY. Je koopt een PPV-ticket voor €19,99, waarna je het hele evenement kunt zien.


Het evenement GLORY 80 is zaterdag 19 maart vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay per view-tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY. De preliminary card begint om 19.00 uur en is te zien op de website van GLORY, KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.