Profile

Join date: May 14, 2022

About

Ексклузивно: В колко часа започват мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви?

Най-добрите ни боксьори при професионалистите - Кубрат Пулев и Тервел Пулев, отново ще са на ринга заедно след няколко години прекъсване.


LIVE : Тервел пулев мач НА ЖИВО Live


LIVE : Тервел пулев мач НА ЖИВО Live


Ще излъчи ли българска телевизия мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев?


Двамата ще са част от събитието "TrillerVerz 5", като по-малкият брат този път е в "мейн ивент"-а на вечерта и ще се изправи срещу Сергей Ковальов в последния двубой от програмата.


ВАЖНО: Регистрирай се за мачовете на Пулеви тук


Кубрат от своя страна ще се бие срещу американския бияч Джери Форест, който е значително по-млад от него, но също така далеч от опита, придобит от Кобрата в големите сблъсъци в тежка категория.


Събитието в САЩ е на 14-и май, но в България на 15-и май заради часовата разлика. Самата галавечер започва в 04:00 часа българско време в неделя сутринта, но мачовете на Кубрат и Тервел ще са в удобно за нашите географски ширини време.


По информация на Sportlive.bg, Кобрата ще се бие в предпоследния двубой за вечерта срещу Джери Форест. Организаторите на събитието заявиха пред нашата медия, че началният час може да варира, но със сигурност ще е след 05:30 часа българско време.


Преди мача на Кубрат има няколко други битки, а освен това ще има изпълнения на живо на различни артисти. Затова битката на Кубрат с Джери Форест се очаква да стартира около 06:00 часа българско време в неделя сутрин. Възможно е да има забавяне, но това е най-близкият час, който организаторите предвиждат.


Главното събитие за вечерта е битката при полутежките между Тервел Пулев и Сергей Ковальов. За пръв път в кариерата си руснакът ще се бие в тази категория, след като беше един от властелините в "лека" тежка категория в диапазона 2013 - 2019.


ВАЖНО: Регистрирай се за мачовете на Пулеви тук


Главното събитие е планирано да започне не по-рано от 07:00 часа българско време. Тогава се очаква двамата да се качат на ринга.


Гледайте мачовете на Пулеви в САЩ

Българска телевизия няма да излъчи галавечерта на Кубрат и Тервел Пулеви (Кубрат ще се бие преди своя брат). Единственият начин да гледате на живо мача е във FITE.TV (регистрирай се за събитието тук!).


Цялата галавечер ще бъде излъчена на живо в приложението, като освен битките на българските братя ще можем да се насладим на братята Варгас и сина на Ивендър Холифийлд, който обещава да е една от големите звезди в бокса през следващите години.


ВАЖНО: Който няма възможност да го гледа, може да следди Тервел Пулев - Сергей Ковальов НА ЖИВО в Sportlive.bg


ВИЖТЕ ОЩЕ: Регистрация и абонамент за Кубрат и Тервел Пулеви - как се прави?

[

[Поток на живо]Тервел пулев мач НА ЖИВО Live Излъчване Безплатно НА 14 Може 2022

More actions